Telt házas volt pénteken a Sziget

InfoRádió / MTI
2009. augusztus 15. 15:00
Telt ház volt pénteken a Szigeten: összesen 70 ezren látogattak ki a fesztivál harmadik napján a rendezvényre - közölte a fesztivál sajtóirodája szombaton az MTI-vel.

A Szigeten pénteken olyan külföldi együttesek vonzották a közönséget, mint a Primal Scream, a Pendulum, vagy a The Prodigy, amelynek késő esti koncertjén teljesen megtelt a Nagyszínpad előtti terület, ami azt jelenti, hogy mintegy ötvenezren tomboltak a brit zenekar slágereire.

Vető Viktóra, a Sziget sajtófőnöke az MTI-nek elmondta: a szombati napra is hasonló látogatottságot várnak tekintettel arra, hogy hétvége van és az időjárás is kedvező.

A Nagyszínpadon szombaton például a Manic Street Preachers és a Placebo koncertezik, emellett igazi "csemegének" számít a Muzsikás együttes és az amerikai Woven Hand közös zenélése a világzenei nagyszínpadon, ahol az estét Khaled zárja.

A rockzene kedvelői a Sex Action új felállásának működését "tesztelhetik" a rockszínpadnál, az Amfiteátrumban Al Di Meola is játszik, az MR2 Színpadon pedig olyan népszerű magyar formációk várják a közönséget, mint a Bëlga vagy Péterfy Bori és a Love Band.