Jövő héten dőlhet el, lesz-e Madonna-koncert Budapesten

Infostart
2009. július 30. 19:49
Jövő héten ül tárgyalóasztalhoz a budapesti Madonna-koncertet szervező cég képviselője és Kisteleki István, az MLSZ elnöke, hogy rendezzék az esemény körüli vitás kérdéseket. Az amerikai világsztár fellépése akkor került veszélybe, amikor kiderült: nem biztos, hogy a Kincsem Park helyett a Puskás Ferenc Stadionban tarthatják meg a koncertet.

A Live Nation Hungary Kft. értetlenül áll az augusztus 22-i Madonna-koncert Puskás Ferenc Stadionba történő áthelyezése kapcsán kialakult helyzet előtt, hiszen a bevett eljárással foglalta le a stadiont, és kapott egy aláírt, írásos visszaigazolást július 21-én a stadion vezetőségétől - olvasható a kft. közleményében.

Az InfoRádió úgy tudja, hogy a visszaigazolásban csak arról tájékoztatták a multinacionális céget, hogy a stadion augusztus 22-én szabad, arról nem volt szó, hogy egy ilyen nagy rendezvényre ki lehet bérelni.

Ahogy az InfoRádió már korábban beszámolt róla, azért került veszélybe az augusztus 22-ei koncert, mert a Puskás Ferenc Stadiont üzemeltető Nemzeti Utánpótlás-nevelési és Sportszolgáltató Intézet közölte a koncertszervező céggel, hogy a labdarúgó mérkőzések zavartalan lebonyolítása érdekében nem bocsátja rendelkezésre a Madonna-koncertre a Puskás Ferenc Stadiont.

A jelenlegi helyzet megoldása érdekében Tim Dowdall, a Live Nation területi alelnöke és Kisteleki István, az MLSZ elnöke jövő héten ül tárgyalóasztalhoz. 

A Live Nation Kft. közleményében hangsúlyozta: a meghirdetett új ülőjegyek eladása, illetve a Puskás Ferenc Stadionba szóló ülőjegyek pontos kijelölése nem kezdődik el július 31-én.

Az amerikai világsztár budapesti fellépését eredetileg a Kincsem Parkba tervezték, ám a pálya koncerthelyszínné alakítása jelentősen megemelné a költségeket, míg a Puskás Ferenc Stadion már rendelkezik a megfelelő infrastruktúrával.

Hanganyag: Sigmond Árpád


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Madonna koncert - jövõ héten tárgyalnak
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást