Nagy Ervin színésznek "terrorizáló" mamája van

Infostart
2009. július 21. 17:59
Nagy Ervin és Vári Éva közreműködésével mutatják be a Csókol Anyád! című vígjátékot a Thália Színházban kedd este. A darab különlegessége, hogy a két főszereplő leveleken keresztül "beszélget" egymással.

Olyan anyukám van a darabban, aki minden pillanatban tudni akarja, mi történik a fiával. Egy "terrorizáló" mamáról van szó - mondta az InfoRádiónak Nagy Ervin színész, akinek legújabb darabját kedden mutatják be a Thália Színházban.

Az otthonülő édesanya a kibeszélőshow-k állandó szereplőjévé, sőt sztárjává válik, miközben felnőtt fia a nagy énkeresésben amerikai hírességekre (például Elvis Presley-re és Jonny Cash-re) akar hasonlítani, a végén pedig mindketten egy kórteremben kötnek ki - a színész szerint ez a darab lényege.

Sam Bobrick és Julie Stein Csókol Anyád! című különös szerkezetű színművében anya és fia leveleken keresztül "beszélget" egymással. Nagy Ervin szerint ez azért is furcsa, mert így a színészt megfosztották attól, hogy a másikkal játsszon. Csak a darab végén találkoznak ténylegesen a színpadon.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást