Deák Bill: "Szívből kell csinálni"

Infostart
2008. december 19. 08:30
Hatvanadik születésnapja alkalmából jubileumi nagykoncertet rendez Deák Bill Gyula péntek este a Körcsarnokban, ahol fellép többek között Hobo és Tátrai Tibor is.

A Hobo Blues Banddel játszott és a szólóalbumokon szereplő dalokat is hallhatják, akik elmennek a hatvanéves Deák Bill Gyula jubileumi nagykoncertjére. A bluesénekes az InfoRádiónak elmondta: péntek este a Körcsarnokban többek között fellép még Földes László Hobo, Tátrai Tibor és Póka Egon.

Deák Bill Gyula közel negyven éves pályafutása alatt énekelt a Hobo Blues Banddel, vezette saját zenekarát, szerepelt az István, a király rockoperában és a Kopaszkutya című filmben. Mint mondta, sosem vállalt el olyasmit, ami miatt szégyenkeznie kellene, és nagyon büszke mindenre, amiben részt vett.

A bluesénekes azt is elárulta, hogy jövőre nyolc-tíz koncerten újra együtt zenél majd Földes László Hobóval. S hogy mit gondol, mire van szükség a hamisítatlan Kőbánya-blueshoz? "Itt kell születni Kőbányán. A lényeg, hogy szívből kell csinálni, szeretni a gyerekeket, meg ezt az országot és akkor nem lesz semmi baj."

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást