Jimmy Page a Led Zeppelin újraegyesüléséről - videóval

Infostart
2008. szeptember 10. 05:00
Jimmy Page, a Led Zeppelin gitárosa Torontóban kijelentette: a híresztelésekkel szemben nem vonult stúdióba zenekarával. Szavai szerint egyszer volt újraegyesülés, a tavalyi londoni koncerten. Mint mondta, ahhoz, hogy újra összeálljon a Led Zeppelin, négy ember szükséges.

Jimmy Page kitért az egyértelmű válasz alól a Led Zeppelin újraegyesülésével kapcsolatban. Nem sokkal ezelőtt olyan hírek bukkantak fel, hogy ő, John Paul Jones basszusgitáros és az együttes 1980-ban elhunyt - és ezzel a Led Zeppelin végét előidéző - dobosának fia, John Bonham együtt zenélget és új lemezt készül felvenni.

Page azonban Torontoban azt mondta: nem vesznek föl semmit. "Egyszer volt újraegyesülés, az pedig a londoni koncert volt. Egy nap volt, Londonban - hangsúlyozta a gitáros, a legendás együttes 2007. december 10-i koncertjére utalva, amelyet az Atlantic Records kiadó alapítójának, a nem sokkal korábban elhunyt Ahmet Ertegunnak a tiszteletére tartottak. - Az újraegyesüléshez ugyanis négy emberre van szükség."

A negyedik, Robert Plant énekes szólólemezével turnézik, és nem úgy tűnik, hogy el lenne ragadtatva a Led Zeppelin feltámasztásának ötletétől.