World Press Photo kiállítás és három basszusgitáros ősszel a Millenárison

Infostart
2008. szeptember 1. 21:15
World Press Photo kiállítás, világzenei és jazzkoncertek, valamint családi és gyermekprogramok szerepelnek a Millenáris őszi programjai között - mondta el az InfoRádiónak Kirchkeszner Ágnes programigazgató.

Sűrű lesz a szeptember a Millenárison. Hatodikán az "Egyszer volt Budán" fesztivállal kezdenek, szombatonként folytatódnak a sikeres családi programok. Tizenharmadikán játékos évnyitón vehetnek részt az érdeklődők, akiket vasárnaponként interaktív matinéval várnak majd.

Anna Toth júliusban megnyílt kiállítása is októberig látogatható. Szeptember 19-től pedig egy hónapon keresztül lesz látható a Word Press Photo kiállítás. Zenei téren a belga női zenekar, a Zap Mama szeptember 12-i koncertje lesz a Millenáris legnagyobb dobása, 12-én pedig egy spanyol különlegesség, a La Shica lép föl - mondta el az InfoRádiónak Kirchkeszner Ágnes programigazgató.

Október 26-án pedig az SMV, Stanley Clark, Marcus Miller és Victor Wooten basszusgitárosok projektje készül elkápráztatni a virtuóz gitárzene rajongóit.

Hanganyag: Oláh András


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást