Közszolgálati adón folytatódik a népszerű tévéműsor

Infostart
2008. augusztus 1. 10:00
Hiába szerették a nézők, és hiába dicsérték a kritikusok is, a Beugró című műsort tavasszal törölte a TV2 a műsorstruktúrájából. A rajongók internetes petícióoldalon "követelték" a műsor újraindítását, de a kereskedelmi csatornát ez sem hatotta meg. Az InfoRádió értesülése szerint a Magyar Televízióban "nézőbarát" időpontban folytatódik a Beugró.

A Beugró csapatának tagja, Rudolf Péter az InfoRádiónak elmondta: nem tudja, mi zajlott a háttérben, de nyilván megvolt a TV2 oka, hogy a saját műsorstruktúrájába nem tudta beilleszteni a műsort.

A színész ugyanakkor közölte: megoldódni látszik a helyzet, mert a Magyar Televízióban folytatódik majd a szituációs játék az eredeti csapattal: Pokorny Liával, Kálloy Molnár Péterrel, Rudolf Péterrel, Szabó Győzővel és Novák Péterrel.

Rudolf Péter úgy tudja, kedvezőbb időpontban, várhatóan péntekenként este 9-kor lesz látható a show, ami valamivel hosszabb lesz majd, de a pontos részletekről még tárgyalnak.

A színész elmondta: nagyon örülnek a folytatásnak, mert rossz érzés lett volna, ha a műsor megszűnik.

A megszűnés hírére megmozdultak a rajongók, több ezren követelték a folytatást - ez Rudolf Péter szerint azt jelezte, hogy a Beugrónak van tábora, így az MTV nem kockáztatott nagyot, amikor átvette a műsort.

Az eddigi műsorokat a Vidámszínpadon vették fel, és ez valószínűleg a jövőben is így lesz. A színész elmondta: augusztusban elkezdődtek a felvételek, és szeptember elején már a tévénézők is láthatják az első részt.

Hanganyag: Sárközi Lóránt


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást