Múzeumok éjszakája és Zene Ünnepe a Millenárison

Infostart
2008. június 21. 07:02
A Boban Markovic zenekar koncertje mellett csillagászati bemutatóval, tűzugrással, látványos fizikai kísérletekkel és kiállításokkal várják a látogatókat a Millenáris Parkba szombaton, a Múzeumok éjszakája és a Zene Ünnepe programjaira.

Este 8 órától a NemJuci koncertjén vehetnek részt a látogatók a Teátrumban, majd meghallgathatják a szerb Boban Markovic Orkestar másfél órás műsorát - mondta az InfoRádióban Adonyi Adrienn zenei szervező.

A Csodák Palotájában a 33 órás monstre Science Show legjobb pillanatairól vetítenek filmet 100 kísérlet a Palotából címmel, de élőben is különleges kísérleteket mutatnak be az érdeklődőknek az Öveges-teremben.

A Jövő Háza kiállításán K+F+I (kutatás, fejlesztés, innováció) Expedícióra várják a vállalkozó szelleműeket, akik meghallgathatják a pénz szimfóniáját, megismerkedhetnek a Robot Zooval, instrumentális hangszereket szólaltathatnak meg, felfedezhetik a szív géphangját, digitális zenefelismerő programokat próbálhatnak ki, valamint helymeghatározást végezhetnek mobilcsengőhangos iránytűvel.

A Zene Ünnepe programjai között szerepel egyebek mellett a Magonc Együttes hangversenye és a Magma Tűzszínház előadása, a Víziszínpadon a közönség a Cantina Fagott Kvartett és a Borbély Miklós Quintett koncertjét hallgathatja meg, míg a Fogadóban a Suburban Neon és a Kingston Cruisers együttesek szórakoztatják az érdeklődőket.

Hanganyag: Hegedûs Zsuzsa


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást