Rábólintott a turnéra a Led Zeppelin énekese - de mással!

Infostart
2007. december 15. 20:30
Alighanem igencsak kiábrándította a Led Zeppelin rajongóit a napokban hatalmas sikert aratva egy koncert erejéig újra összeállt banda énekese. Robert Plant ugyanis közölte: turnéra indul, ám nem - miként sokan remélték - eredeti együttesével, hanem Alison Krauss country-énekesnővel.

Tizenkilenc év hallgatás után hétfőn egy koncert erejéig ismét összeállt a legendás Led Zeppelin (a doboknál az elhunyt John Bonham fiával). A londoni fellépés olyan jól sikerült, hogy rögtön megindultak a találgatások: vajon turnéra indul-e az együttes?

Az ötlet legnagyobb akadályának Robert Plant énekes bizonyult, aki mereven elzárkózott az ötlettől. Annál nagyobb meglepetést okozott, amikor pénteken bejelentette: turnézni indul.

Mielőtt azonban a Led Zeppelin rajongói a koncertszervezőket kezdenék ostromolni, ki kell ábrándítanunk őket: Robert Plant a countryénekes Alison Krauss-szal fog fellépni.

A tervek szerint a páros tavasszal Európában, nyáron pedig az Egyesült Államokban turnézna. A hír persze annak fényében talál kevéssé meglepő, hogy a duónak októberben jelent meg közös, Raising Sands című lemeze.

A Led Zeppelin rajongóinak a jelek szerint egy ideig még várniuk kell...