eur:
394.04
usd:
365.67
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ingyen adta a termékét? Súlyos hiba volt!

Nem jelölhető a következő a Brit Award könnyűzenei díjra a Radiohead és Prince, mivel albumuk nem került kereskedelmi forgalomba.

A díjért azok az előadók indulhatnak, akiknek az albuma felkerül az eladási listák első 75 helyére.

A Radiohead In Rainbows című lemeze nem került kereskedelmi forgalomba, az albumot a rajongók az internetről tölthették le.

Az együttes zenéjét letöltők maguk határozták meg, hogy mennyi pénzt fizetnek a tíz számért.

A Radiohead eddig nem hozta nyilvánosságra, hogy mennyi pénz gyűlt össze október óta, de azt a sajtóértesülést, amely szerint a letöltők kétharmada egyetlen pennyt sem szánt a lemezre, visszautasította.

Az együttes december 31-én CD-én és bakeliten is kiadja az In Rainbows-t, így a 2009-es díj jelöltjei között lehet majd.

Prince azért marad ki a legjobb nemzetközi férfi előadók versengéséből, mert albuma, a Planet Earth egy lap "mellékleteként" jelent meg mintegy hárommillió példányban.

A díjátadót 2008. február 20-án tartják Londonban, az esemény házigazdája, a Black Sabbath énekese, Ozzy Osbourne és felesége, Sharon lesz.

A jelöltek és a győztesek többségét egy ezerfős testület választja ki, amelyben zenekritikusoktól kezdve diákokig számos réteg képviselője foglal helyet. Négy díjat a közönség ítél oda. Bizonyos díjak győztesét különböző médiumok hallgatói, nézői választják ki.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×