eur:
394.1
usd:
370.28
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Az örökifjú lélek titka - most megismerheti!

Hétfő este mutatják be Matisa Carlo alkotását, Az örökifjú lélek titka című tévéfilmet az Olasz Kultúrintézetben. A Gianni Morandiról készült portrét decemberben sugározza majd a Duna tévé - mondta az InfoRádiónak a film szerkesztő-rendezője.

Sokáig küzdött, hogy közel jusson Gianni Morandihoz, mivel a művész nem nagyon ad interjúkat, meglehetősen elzárkózó - mondta az InfoRádiónak Matisa Carlo.

A Gianni Morandiról készült portréfilm szerkesztő-rendezője hozzátette: a művész ugyanakkora sztár a fiatalok körében is, mint a korábbi generációk szemében, cseppet sem halványult a népszerűsége.

Az énekes a lelkében őrizte meg fiatalosságát, és bár sok nehézségen ment át életében, a hit és a zene segített neki továbblendülni - magyarázta Matisa Carlo.

"Ez nem egy drámai beszélgetés, ez egy nagyon jó hangulatú, kellemes, könnyed baráti beszélgetés az ő otthonában. Szintén nagy dolog, hogy ott fogadott, nem pedig valami semleges helyen" - mondta a filmes.

A portréfilm a hatvanas évektől kezdve mutatja be Gianni Morandi pályafutását sok zenével, beszélgetésekkel és különleges meglepetésekkel - fűzte hozzá Matisa Carlo.

A filmet december 22-én sugározza a Duna Televízió.

Hanganyag: Sárközi Lóránt

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×