Fantasztikus körítéssel érkezik a Star Trek-sorozat

Infostart
2007. október 12. 06:20
November 20-án jelenik meg a Star Trek: Original Series című dvd, melyen a kultikus sorozat első részeinek új, számítógépes speciális trükkökkel feldúsított változatait nézhetik majd meg a rajongók. Ám a szerencsések már egy héttel korábban ízelítőt kaphatnak...

Alig több, mint egy hónap múlva, november 20-án jelenik meg a Start Trek első részeit tartalmazó dvd, melyen speciális trükköket használva turbózták fel a világszerte hatalmas sikert arató sci-fit.

Egy héttel korábban, azaz november 13-án háromszáz, digitális vetítésre alkalmas moziban elővetítést tartanak - jelentette be a Paramount Home Entertainment és a CBS Home Entertainment.

A vetítésen a The Menagerie (A sereglet) című egyórás részt és egy félórás dokumentumfilmet vetítenek majd, utóbbit a Star Trek egyik megteremtője, Gene Roddenberry fia, Rod kommentálja majd.

Rod Roddenberry a többi között arról is beszél majd, hogy milyen eljárással újították fel az eredeti, 1966-os negatívokat. A The Menagerie című részt először 1966. november 17-én és 24-én vetítették, azaz csaknem napra pontosan 41 évvel ezelőtt.

Közel húsz évvel az első vetítések után megtalálták az eredeti felvételeket és fel is használták azokat egyes epizódokban.

Ha valaki úgy érzi, hogy a Star Trek neki minden pénzt megér, akkor jegyeket a www.fathomevents.com oldalon vásárolhat.