Keddtől EFOTT Debrecenben

Infostart
2007. július 23. 11:44
Kedden kezdődik az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozója a debreceni Vekeri-tónál. A fesztiválon a koncertek mellett sport- és kulturális programok is várják a fiatalokat és az idősebbeket.

Várhatóan a zenei programok iránt lesz a legnagyobb érdeklődés a debreceni EFOTT-on, ahol DJ Sterbinszkytől a Tankcsapdáig szinte minden élvonalbeli magyar zenekar és előadó ott lesz - mondta az InfoRádiónak a fesztivál egyik szervezője.

Dajka Zoltán hozzátette: lesz parti sátor az elektronikus, és Zúzda színpad a keményebb zenék kedvelőinek.

Az idei rendezvény újdonsága az EFOTT kalandpark, amely a Vekeri-tóban lévő szigeten nyújt sportolási lehetőséget: többek között quadozhatnak, paintballozhatnak, focizhatnak vagy röplabdázhatnak a látogatók.

Lesz EFOTT Csárda is, ahol minden este autentikus cigányzenét hallgathat a közönség - fűzte hozzá a szervező.

Idén több mint 50 civil szervezet képviselteti magát az EFOTT-on: zöldek, valamint hallgatói, művészeti, tanácsadó egyesületek.

Helyet kapott a fesztivál területén a debreceni Modern és Kortárs Művészeti Központ helyszíne, a MODEM DÓM is, amely egyebek mellett a hamarosan megnyíló da Vinci-kiállítás jegyében kínál majd programokat - mondta Dajka Zoltán.

Jó hír a fesztiválozóknak, hogy az EFOTT-karszalaggal ingyenes a tömegközlekedés, a debreceni Munkácsy-kiállítás pedig csupán 200 forintért tekinthető meg, de ingyenesen látogatható majd vele a debreceni strandfürdő is - közölte a szervező.

Hanganyag: Sárközi Lóránt


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást