Kéz a kézben Angelina Jolie és Brad Pitt - képek

Infostart
2007. május 22. 12:08
A 2002-ben pakisztáni terroristák által meggyilkolt Daniel Pearlről készített A Mighty Heart című filmet Angelina Jolie, az Ocean's 13-t pedig férje, Brad Pitt népszerűsíti Cannes-ban, ahol egyértelműen ők állnak az érdeklődés középpontjában - mondta el az InfoRádiónak Dudás Viktor filmkritikus a 60. Cannes-i Filmfesztiválról.

A Vox filmmagazin főszerkesztője kiemelte: a filmvéleményeket teljesen elnyomja, hogy Angelina Jolie és Brad Pitt Cannes-ban van, és mindenhova kézen fogva mennek.

Az utóbbi hetekben felröppentek olyan hírek, miszerint házasságuk válságba jutott, most azonban együtt ajánlják lelkesen az A Mighty Heartot, ami bizonyítéka annak, hogy minden rendben van a házasságuk körül - tette hozzá Dudás Viktor.

Közölte: a kritikusok egy része a filmre egyfajta vezeklésként tekint, a sajtó másik fele azonban úgy vélekedik, hogy ez egy komoly és figyelmet érdemlő film.

A globális válságtémák egyre fontosabb szerephez jutnak a filmfesztiválon. Nem véletlenül van itt Leonardi di Caprio, aki a globális felmelegedésről szóló film narrátoraként fontosnak érezte, hogy "elkísérje" az alkotást Cannes-ba - hangsúlyozta Dudás Viktor.

A Vox főszerkesztője egyébként közel került a sztárpárhoz, képeinek egy része megtekinthető a magazin honlapján.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást