Hobo: dalok, melyeket emberemlékezet óta nem játszottunk

Infostart
2006. december 19. 13:08
December 25-én lesz a Hobo Blues Band karácsonyi koncertje a Petőfi Csarnokban. A zenekar néhány régi dala mellett új számokkal is fellép az előadáson.
Nagyon komoly múltra tekintenek vissza az évvégi koncertek.

Ez már a 29. Hobo Karácsony lesz, és már nem is tudom, hányadik a Petőfi Csarnokban.

Kik lépnek fel a koncerten?

Az előzenekar az ABCD nevű zenekar lesz, amely az AC/DC együttes rajongóiból áll. Kivállóan játszák azt a muzsikát, amit a kedvenceik. Lesz a tavalyi akusztikus műsorunk sikerén felbuzdulva egy akusztikus blues rész, ahol Pribojszki Mátyás szájharmonika-játékos lesz a vendégünk.

Mit ad majd elő a Hobo Blues Band?

A Hobo Blues Band műsorában hallhatnak majd olyan dalokat, amelyeket emberemklékezet óta nem játszottunk. A Világ tetején ülve, és a Rossz csillag szállt rám című dalokat nem játszottuk legalább tizenöt éve. Ezen kívül lesz egy premier is: két vadonatúj számot adunk elő a Védj meg a gonosztól, és A titkosügynök című dalokat, amiket még sohasem játszottunk. Ezek most lettek kész.

Ha jól tudom, időközben elkészült Földes László DVD-je is...

Igen, szerdán szállítjáki a megrendelőkhöz az első szériát. Nagyon örülünk, mert ez egy értékmentő dolognak készült. Öt előadóest van rajta, többek között Viszockij, Jim Morrison, Faludy György és József Attila műveiből.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást