Egyre jobban belegabalyodik sztorijába az énekes

Infostart
2006. december 16. 08:00
Azt állítja a milánói Scalában kifütyült olasz énekes, hogy azért kellett elhagynia a színpadot, mert leesett a vércukra.

A 43 éves énekes azt mondta: erős érzelmi hatásokra, stresszre a szervezete azzal válaszol, hogy nagyon gyorsan felhasználja a testében lévő cukrot.

Roberto Alagna szerint nem tud megállni a lábán, ezért ki kellett mennie a színpadról, hogy leülhessen.

Marco Rocchini, a sztár ügyvédje közölte: ügyfele hírneve csorbát szenvedett. Hozzátette: Alagna orvosa igazolást adott arról, hogy az énekesnek alacsony volt a vércukra azon az éjszakán.

Az opera szóvivője közölte: Roberto Alagna, miután elhagyta a színpadot, nem panaszkodott arra, hogy rosszul érezné magát.

Ha egy énekes rosszul van, akkor lemegy a színpadról, szól a zenei rendezőnek, egy orvos megvizsgálja, az opera pedig tájékoztatja a közönséget a helyzetről, majd egy színész beugrik helyette - mondta Carlo Maria Cella.

Roberto Alagna korábban közölte: beperli a Scalát, mert a milánói operaház nem akarja kifizetni a költségeit.

Az énekes akkor azzal indokolta levonulását a színpadról, hogy fizikai veszélyben érezte magát.

"Mi történt volna akkor, ha kövekkel dobálnak meg, vagy valami őrül megtámad? A Scalának meg kellett volna védenie engem. Az előadást félbe kellett volna szakítani, ehelyett úgy folytatták, mintha mi sem történt volna. Végülis John Lennont is meggyilkolták" - fogalmazott a tenor.

Az operaház közölte: nem perlik Roberto Alagnát a tönkretett AIDA-előadásért.