eur:
395.71
usd:
372.13
bux:
0
2024. április 19. péntek Emma

Harry Potter életéért könyörögnek

Harry Potter varázslóinas élete megkímélését kérte J.K. Rowling írónőtől két amerikai bestseller szerző, John Irving és Stephen King. A regénysorozata utolsó, hetedik kötetének befejezése előtt álló brit írónő nem ígért semmit közös New York-i sajtótájékoztatójukon.

Izgulok Harryért - mondta John Irving a sajtókonferencián, amely után a szerzők jótékonysági felolvasást tartottak a Radio City Music Hall szórakoztatóközpontban.

Stephen King hozzátette: bízik abban, hogy Rowling igazságos lesz főszereplőjéhez.

Nem akarom, hogy Harry a Reichenbach-vízeséshez menjen meghalni - jelentette ki Stephen King, utalva arra, hogy Arthur Conan Doyle a svájci zuhatagnál akart véget vetni főszereplője, Sherlock Holmes életének.

Az angol detektívregény-író az olvasók nyomására végül feltámasztotta főhősét: egy későbbi történetben kiderült, hogy a nyomozó túlélte a zuhanást.

J. K. Rowling beszámolt arról, hogy már javában írja a hetedik részt.

"Olyan végkifejleten dolgozunk, amilyet mindig is terveztem, de közben meghalt néhány szereplő, akiről pedig azt gondoltam, hogy életben marad, és van egy, akinek halála elhalasztódott" - mondta, de a szereplők sorsáról nem volt hajlandó többet mondani.

Címlapról ajánljuk

Újabb részletek az idősek jogosítványáról

A Közlekedési Alkalmassági és Vizsgaközpont (KAV) tájékoztatása szerint 2021-ben 93 680 fő tett sikeres B kategóriás vizsgát, 2022-ben pedig 99 174-en, közöttük igen magas korú jelentkezők is.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×