Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Botrány a Guns N\' Roses pesti koncertjén

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Csaknem négyórás késéssel kezdődött a Guns N\'Roses koncertje a budapesti Papp László Sportarénában szerda este. Több médium is Axl Rose hátproblémájának, és az emiatt szükségessé váló masszírozásnak tudja be a késést, az InfoRádió információi szerint azonban a Guns N'Roses frontemberének gépe csak 21.24-kor landolt Ferihegyen. Hivatalos magyarázat egyelőre nincs.

Este nyolc óra helyett végül kevéssel éjfél előtt kezdődött a Guns N' Roses budapesti koncertje szerdán a Papp László Sportarénában. Magyarázatot senki sem adott a történtekre, este tíz óra körül a szervezők képviselője mindössze annyit mondott, hogy technikai hiba miatt késik a koncert.

"Ne a fiúkra haragudjatok, hanem rám" - mondta a "spíker", majd hozzátette: "a csapat alig várja, hogy színpadra léphessen".

Több médium is Axl Rose hátproblémájának, és az emiatt szükségessé váló masszírozásnak tudja be a késést, az InfoRádió információi szerint azonban a Guns N'Roses frontemberének gépe csak 21.24-kor landolt Ferihegyen. Hivatalos magyarázat egyelőre nincs.

Az Index információi szerint ugyanakkor az együttes frontembere, Axl Rose nem vett vissza a sztárallűrjeiből, például azt kérte, hogy az őt szállító autótól az öltözőig vezető folyosón egyetlen emberrel se kelljen összefutnia.

A budapesti közönségnek órákig fel sem tűnt, hogy valami nincs rendben, csendben várta a koncert kezdetét, csak akkor morajlott fel a tömeg, amikor időnként le-lekapcsolták a villágítást. A csaknem négyórás késés ellenére is mindössze néhány százan döntöttek úgy, ennyit Axl Rose-ra sem várnak, és váltották vissza a jegyüket.