eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Csúszik a Rolling Stones-turné - mi lesz a jegyekkel?

A Rolling Stones tervezett európai turnéjának első tizenöt programját elhalasztotta Keith Richards fejsérülése miatt - közölte a társaság szóvivője. A jegyek visszaválthatók, a repülő- vagy buszjegyek nem - járt utána az InfoRádió.

Az első állomás az eredeti tervek szerint most pénteken Barcelona lett volna. A halasztás a katalán városon kívül a következő helyszíneket érinti: Madrid, Brüsszel, Párizs (két koncert), Bergen (Norvégia), Horsens (Dánia), Göteborg, Szentpétervár, Brno, Varsó, Bécs, Milánó, Athén és Zágráb.

A 62 éves Keith Richards április 27-én sérült meg nyaralás közben a Fidzsi-szigeteken, amikor leesett egy pálmafáról. Az agyában keletkező vérrög miatt néhány nappal később az új-zélandi Aucklandban megműtötték.

Júliusban folytatják

Az együttes a hét elején azt közölte hivatalos honlapján, hogy Keith Richards visszatért az Egyesült Államokba, "nagyon jól érzi magát, örül, hogy otthon lehet, és várja, hogy jövő hónapban visszatérjen zenésztársai körébe".

Az InfoRádió megkereste a Rolling Stones-koncertek belépőit értékesítő jegyirodát is, ahol péntekre ígértek tájékoztatást.

Az iroda honlapján ez a szöveg olvasható: "Keith Richards teljes felépüléséig a Rolling Stones kénytelen későbbre halasztani a 2006-os világturné néhány állomását."

A tájékoztatás szerint a turné július nyolcadikán kezdődik, és arra kérnek mindenkit, hogy őrizzék meg a jegyüket mindaddig, amíg az új dátumokat meghirdetik.

A jegy ára visszajár, az utazásé nem

A halasztás nem kevés magyar rajongót is érint, hiszen sokan szerették volna a csehországi Brnóban, vagy Horvátországban, esetleg Bécsben megnézni az együttest.

Az InfoRádió által megkeresett szakjogász szerint amennyiben egy koncert elmarad, vagy az új időpont nem felel meg a vásárlónak, vissza kell fizetni a jegy árát.

Baranovszky György, az Országos Fogyasztóvédelmi Egyesület ügyvédje közölte: a lefoglalt szállás és a repülő-, busz,- illetve vonatjegy ára azonban elvész.

KAPCSOLÓDÓ HANG
Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×