eur:
394.04
usd:
364.79
bux:
65384.6
2024. március 28. csütörtök Gedeon, Johanna

Omega siker Pozsonyban

Több mint négyezer lelkes rajongó - magyarok és szlovákok - előtt koncertezett kedden este nagy sikerrel Pozsonyban az Omega együttes.

A pozsonyi Nemzeti Teniszközpont csarnokának lelátóin zsúfolódó - döntően vidékről Pozsonyba sereglett - nézők előtt előbb egy ismert szlovák zenész, Marian Varga, Kóborék nemzedéktársa és a Blue Effect adott koncertet, majd a szlovákiai ötvenesek nemzedéke előtt is jól ismert Omega következett.

Kóbor János, a zenekar frontembere pozsonyi újságíróknak azt mondta: az Omega soha nem volt jobb formában mint most, és külön öröm, hogy a zenekar ezt a formáját hozhatta Pozsonyba, és viheti tovább Kassára, ahol szerdán este koncerteznek: várhatóan ennél is nagyobb közönség előtt.

A keleti városban rendkívüli várakozások előzik meg az Omega koncertjét, hiszen - mint a lapok írták - "a legöregebb kassai rockerek sem emlékeznek rá, mikor lépett fel utoljára magyarországi zenekar a kassai szabadtéri színpadon."

Címlapról ajánljuk
Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Kis-Benedek József az Arénában: a moszkvai merényletet nem csak az Iszlám Állam szervezte

Az Iszlám Állam mellett ukrán katonai hírszerzést sejti a 137 ember halálát követelő múlt pénteki terrortámadás mögött Kis-Benedek József biztonságpolitikai szakértő, címzetes egyetemi tanár, az MTA doktora. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt arról is, hogy folyamatosan erősödik az együttműködés Irán, Oroszország és Kína között, és részletesen szólt arról is, hogy miért fontos az izraeli miniszterelnöknek, hogy háborúzzon a gázai övezetben, és kik támogatják ebben.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.03.28. csütörtök, 18:00
Havasi Katalin
a Házi Gyermekorvosok Egyesületének elnöke
Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Durvul a nyilatkozatháború a moszkvai merénylet körül, újfajta bombát vethetett be Oroszország – Háborús híreink csütörtökön

Marija Zaharova, az orosz külügyminisztérium szóvivője azt mondta, az Iszlám Államnak nem voltak meg a képességei egy a krasznogarszkihoz hasonló terrortámadás kivitelezésére, és Ukrajnára és a Nyugatra igyekezett terelni a gyanút. Kirilo Budanov, az ukrán katonai hírszerzés feje úgy nyilatkozott, Oroszországnak legkésőbb február közepe óta tudomása volt a készülő támadásról, ennek ellenére nem tettek semmit. A harkivi rendőrség vezetője szerint Oroszország egy új típusú irányított bombát vethetett be a városban szerdán, az UMPB D-30-at.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×