Bruce Willis: megint drága lesz az élet

Infostart
2006. május 20. 08:30
A cannesi filmfesztivál egyik szenzációját Bruce Willis szolgáltatta, aki bejelentette, hogy már 2007 nyarán a mozikba kerülhet a Drágán add az életed! negyedik része.

Bruce Willis a Franciaországban zajló filmfesztivált választotta arra, hogy bejelentse: közel vannak ahhoz, hogy megkezdjék a Die Hard! sorozat negyedik részének forgatását.

Az 55 éves akcióhős azt is közölte, hogy a forgatás kezdete azért húzódott el, mert a forgatókönyvíróknak újra kellett írniuk a film egyes jeleneteit, mivel azok túl nagy hasonlóságot mutattak a Katrina hurrikán által tavaly augusztusban az Egyesült Államok déli részén okozott tragédiával.

"A negyedik résznek nem Die Hard 4 lesz a címe, de a sztori hasonló lesz. Remélhetőleg jövő nyáron már bemutathatjuk" - mondta Bruce Willis Cannesban.

A Drágán add az életed! 1988-ban hatalmas kasszasiker volt a mozikban, a főhős John McClane rendőrt játszó Bruce Willist pedig világsztárrá tette. A második részt (Még drágább az életed) 1990-ben, míg a harmadikat (Az élet mindig drága) 1995-ben mutatták be a mozikban.