eur:
393.8
usd:
365.46
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Õsszel jön az új Tarantino-film - képgaléria!

Õsszel kerül a magyar mozikba A szabadság vihara (Freedom's Fury) című, az az 1956-os forradalmat feldolgozó dokumentumfilm, amelyet producerként, mások mellett, Quentin Tarantino jegyez. A film a magyar férfi vízilabda-válogatottnak az 1956-os melbourne-i olimpia elődöntőjében a szovjetek ellen aratott legendás győzelméről szól.

A 90 perces filmet, amely egy amerikai testvérpár, Colin Keith Gray és Megan Raney Aarons alkotása, producerként Lucy Liu színésznő, a magyar származású Andrew G. Vajna és az amerikai független film fenegyereke, Quentin Tarantino jegyzi.

A kultikus rendező szerint a sztori "minden idők legjobb el nem mesélt története". A film narrátora az olimpiai aranyérmes amerikai úszó, Mark Spitz.

Az 50 évvel ezelőtti "véres" vízilabda-meccset a szabadságharc szélesebb összefüggéseinek tükrében felelevenítő film a napokban debütált az Egyesült Államokban, a Robert de Niro alapította Tribeca Fesztiválon.

A szeptember 7-i premier néhány héttel megelőzi az évfordulós ünnepségeket, valamint Andrew G. Vajna Szabadság, szerelem című filmjének bemutatóját.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×