Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Pavarotti utoljára, Eric Clapton először lép fel nálunk

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Luciano Pavarotti egyik utolsó koncertjét adja, Eric Clapton pedig először lép fel Magyarországon 2006-ban. Az idén fellépő világsztárokról olvashatnak összeállítást.

Eros Ramazzotti egy hét múlva, április 22-én lép fel a "World Tour 2006" című koncertsorozat keretében a Papp László Budapest Sportarénában. Az olasz énekes legújabb, tizedik stúdióalbumával járja a világot.

John Lennon (1940-1980) emlékkoncertet rendeznek május 6-án Debrecenben, a Főnix csarnokban. A műsorban fellépnek többek között: Charlie, Pitti Katalin, Komár László, Mester Tamás, Sasvári Sándor, Miller Zoltán, Varga Miklós, Benkő Dániel és a Four Fathers.

Billy Idol a "Summer Tour 2006" egyik állomásaként koncertezik július 13-án a Petőfi Csarnok Szabadtéri színpadán. A gitáros-énekes tavaly megjelent "Devil's Playground" című albumával lép fel európai turnéja során Magyarországon is.

Eric Clapton több mint 40 éves pályafutása során először lép fel Magyarországon. Július 18-án a "Back Home Tour 2006" koncertsorozat keretében a Papp László Budapest Sportarénában lesz látható a legendás gitáros.

Luciano Pavarotti nemrég bejelentette, hogy befejezi aktív pályafutását, és 2006 augusztusában, a születésnapján énekel utoljára.

A koncertturné egyik utolsó állomása lesz az augusztus 19-ei fellépés a budapesti Puskás Ferenc Stadionban.

A Toto zenekar is augusztus 19-én lesz Budapest vendége, ők azonban a Petőfi Csarnok Szabadtéri színpadán lének fel.