eur:
393.82
usd:
368.36
bux:
66376.55
2024. április 24. szerda György

A terhesen nyert Oscar-díj

Oscar-díj terhesen, magyarázkodás, tisztelgés a pingvinek előtt - olvassa el, miket mondtak a sztárok a kis szobrocskával a kezükben!

"Az emberek sokszor kérdezték June-tól, hogy van, mire azt válaszolta: próbálom elérni, hogy számításba vegyenek. Tudom mire gondolt." - Reese Witherspoon June Carter Cash emlékének adózott, akit a Walk the Line című filmben alakított.

"Björk sajnos nem lehet itt velünk ma este - éppen az Oscarra tervezett ruháját próbálta, amikor Dick Cheney meglőtte" - Jon Stewart, az est házigazdája Björk 2001-es hattyú-öltözetére, és az amerikai alelnök vadászbalesetére célozva.

"Nem igazán készültem a beszédre, azt gondoltam van még négy ember, aki közül valaki majd csak nyer" - George Clooney a színfalak mögött, miután átvette a legjobb férfi mellékszereplőnek járó díjat.

"Nem semmi úgy jönni először az Oscar-díjátadóra, hogy hét hónapos terhes az ember" - Rachel Weisz, aki Az elszánt diplomatában nyújtott alakításáért vehette át az aranyszobrocskát.

"Egyszerűen meg kellett csinálnom. Annyi mindent elárult arról, hogy mi is a szerelem" - Ang Lee arról, hogy miért akarta megrendezni a Túl a barátságon című filmet.

"Csak annak örülök, hogy George Clooney sminkben nem utazik. Így aztán minden jól alakult" - Howard Berman, aki a legjobb smink kategóriában a Narnia krónikái: Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című filmért kapta meg az Oscart.

"Ahogy most körbenézek a sok szmokingos vendégen, mintha ismét a filmemet látnám. Köszönöm ezt a tisztelgést az alkotás előtt" - Yves Darondeau, aki a Pingvinek vándorlása című filmmel nyert a legjobb dokumentumfilm kategóriában.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×