Eladó George Clooney Batman-jelmeze

Infostart
2006. február 17. 10:37
Az idei év George Clooney éve lesz - így gondolja legalábbis egy hollywoodi filmes emléktárgyakra specializálódott kereskedő, aki azt reméli: akár 100 ezer dollárt is kereshet azzal a jelmezzel, amelyet az idén három Oscar-díjra jelölt amerikai színész-rendező egyik legjobban lehúzott filmjében, a Batman és Robinban viselt.

Joe Maddalena, a Profiles in History aukciós ház munkatársa március 31-én tervezi árverésre bocsátani a ruhadarabot, a film több más jelmezével együtt.

Aki végül megveszi George Clooney jelmezét, nemcsak egy latex-ruhával lesz gazdagabb, hiszen számos tartozéka is van a jelmeznek: mellbimbók, egy köpeny csuklyával, kesztyűk, denevér-fülek és egy öv.

A kereskedő szerint két-három éve csupán 30 ezer dollár körüli összegért ment volna el a jelmez, mivel akkor még Clooney nem volt akkora sztár, mint ma.

A színész-rendező-forgatókönyvírót az idén három Oscar-díjra is jelölték: a Sziriana című filmért a legjobb mellékszereplő, a Good Night, and Good Luck című filmért pedig a legjobb rendező és a legjobb forgatókönyv kategóriában.