Lehet, hogy csak ősszel vetítik a díjnyertes filmet

Infostart
2006. február 16. 18:16
Könnyen lehet, hogy csak ősszel mutatják be a mozikban a 37. Magyar Filmszemle legjobbnak ítélt filmjét, a Taxidermiát - jelentette ki a film producere az InfoRádióban.

Miskolczi Péter elmondta: a három ország kooprodukciójában készült film munkálatai szinte a filmszemle előtti utolsó pillanatban értek véget.

A producer közölte: a szemle előtt senkivel nem kötöttek forgalmazási szerződést, de három társasággal is tárgyaltak, amelyekkel jelenleg is folynak az egyeztetések; egy héten belül döntenek arról, kivel kívánnak együttműködni.

A filmszemle után valamivel jobb helyzetbe kerültünk, mivel nemcsak a szakma, hanem a közönség is nagyra értékelte Pálfi György filmjét - tette hozzá Miskolczi Péter.

A Taxidermia producere szerint továbbra is van esély arra, hogy tavasszal tartsák a premiert, de ha nem sikerül kedvező időpontot kapniuk, akkor erre csak ősszel kerül sor.

Bízom benne, hogy időközben nemzetközi sikereink is lesznek, amelyek segítik majd a hazai megjelenést - hangsúlyozta Miskolczi Péter.


KAPCSOLÓDÓ HANG:
Hanganyag
A böngészője nem támogatja a HTML5 lejátszást