Armstrong szakított Sheryl Crow-val

InfoRádió / MTI
2006. február 4. 11:44
Bejelentette szakítását Sheryl Crow énekesnővel Lance Armstrong, a hétszeres Tour de France-győztesként tavaly visszavonult kerékpáros. Crow legutóbbi lemezét még Armstrong inspirálta.

Szakított egymással Sheryl Crow és Lance Armstrong. A rockénekesnőt és a kerekest az elmúlt évek egyik álompárjának kiáltották ki. Közös közleményükben úgy fogalmaztak, hogy hosszas mérlegelés után
hozták meg ezt a szomorú döntést. Egyúttal mindenkit arra kérnek, hogy tartsák tiszteletben a magánéletüket ebben a nehéz időszakban.

A 34 esztendős amerikai sportoló - akinek volt feleségétől három gyermeke született - tavaly novemberben jegyezte el a nála kilenc évvel idősebb sztárt. A tavalyi Tourt a helyszínen végigszurkoló Crow korábban úgy nyilatkozott, hogy a legutóbbi, Wildflower (Vadvirág) című lemezét Armstrong inspirálta.

Lance Armstrong a kerékpársport történetének legsikeresebb alakja, Sheryl Crow ugyakkor a 90-es évek közepén volt pályája csúcspontján. Legismertebb dala, az All I Wanna Do 1994 nyarán hat hétig vezette az egyik legnevesebb amerikai szaklap, a Radio & Records poplistáját.