Nyitókép: https://people.com/liam-payne-jumped-from-balcony-room-death-authorities-8729562

Megjött a halottkém jelentése a sztár haláláról

Infostart
2024. október 20. 08:53
A One Direction egykori tagja, Liam Payne tragikus körülmények között hunyt el még szerdán Buenos Airesben.

A halottkém jelentése szerint a 31 éves Payne testén 25 különböző sérülés nyomát találták, amelyek összhangban állnak a magasból való eséssel. Az énekes fej- és mellkasi sérülései önmagukban is halálosak lehettek. Az előzetes boncolási jelentés kimutatta, hogy Payne halálához több sérülés vezethetett, ezt pedig az argentin Országos Büntető- és Büntetés-végrehajtási Ügyészség is megerősítette a People-nek.

Az ügyben eljáró halottkém a lapnak azt is hozzátette, hogy

az énekes fejsérülései magában is elegendőek lettek volna a halálához.

Payne súlyos koponya és mellkas sérüléseket szenvedett, külső és belső vérzése volt, de a has és a végtagsérülései is hozzájárulhattak a halálához - olvasható a blikk.hu összefoglalójában.

Voltak előjelei a tragédiának

A hatóságok kijelentették, hogy nem találtak védekezésre utaló sérüléseket a testén, és semmilyen sérülés nem utal arra sem, hogy egy másik fél közrejátszott volna a tragédiában. A People információi szerint Payne-t néhány nappal a tragédia előtt egy másik hotelből is kiutasították zavart viselkedése és ittassága miatt.

Korábban a rendőri jelentések szerint as sztár zavart és agresszív viselkedését részben a kábítószer okozhatta, és hallucinációhoz vezethetett, ami miatt kiugrott a Buenos Aires-i CasaSur Palermo Hotelben lévő harmadik emeleti szállodai szobájának erkélyéről.