Nyitókép: Street Demon PC/YouTube

Csoda, hogy él: óriási sebességgel ütközött a motoros – videó

Infostart
2023. október 30. 05:30
Saját bőrén tapasztalhatta meg egy korábban vakmerő motoros, milyen veszélyekkel jár az utakon, ha folyamatosan cikázik, ráadásul gyorsan. Csúnyán összetörte magát pár hónapja, de újabb esélyt kapott az élettől.

Kizárólag a saját hibájának tartja a négy hónappal ezelőtt történt balesetét az a motoros, ami azután következett be, hogy nagyjából 200 km/órás sebességgel száguldozva előbb egy pick-up hátuljának csapódott, majd eszméletlen állapotban az árokban kötött ki, miután egy kamionos is meglökte – írja a Vezess.hu, szemlézve a Carscoopst.

„Túlságosan sok önbizalom párosult túlságosan kevés ügyességgel” – jegyezte meg önkritikusan az eset kapcsán. Csodával határos módon túlélte az esést, sőt, egyetlen végtagja vagy szerve sem szenvedett maradandó károsodást. Teljesen sértetlenül viszont nem úszta meg a meggondolatlan, tempós cikázást:

az arca több mint húsz helyen, az egyik karja két különböző ponton, valamint két porckorongja és egy bordája tört el, míg a tüdeje összeesett.

A történtek ellenére abban reménykedik, egy nap ismét nyeregbe pattanhat. „Egy nap újra motorozni fogok, de nem úgy, mint azt korábban tettem. Pokolian szórakoztató a motorozás, ahogyan én csináltam, de még sokáig akarok szórakozni” – utalt a változásra, amihez egy ilyen kemény bukás kellett.

A motoros a történtekről egy fedélzeti kamerás felvételt is megoszott, amit itt tekinthető meg – figyelem, csak erős idegzetűeknek!