Kiesett és a vízbe zuhant egy óceánjáró 10. szintjéről egy nő - videó

Infostart
2023. június 28. 16:50
A Royal Caribbean társaság Mariner of the Seas nevet viselő hajója Dominika közelében közlekedett, amikor egy utasa vízbe esett.

Az eset vasárnap kora este történt. A hajó mentőcsónakjának sikerült megtalálnia a pórul járt nőt és visszaszálították a hajóra - közölte a parti őrség a Sky News cikke szerint.

"A hajó és a legénység azonnal jelentette az esetet a helyi hatóságoknak és megkezdték a vendég keresését. Szerencsére a vendéget sikeresen megtalálták és a fedélzetre hozták" - közölte Royal Caribbean.

Az utasok a legrosszabbra számítottak, amikor azt látták, hogy mentőcsónakok indulnak el a hajóról.

"Miután megláttuk a mentőcsónakokat, a mentőmellényeket és a füstöt, azt gondoltam, hogy valaki meghalt" - emlékezett vissza Daniel Kuhn, aki családjával szállt hajóra.

Később a kapitány tájékoztatta őt és utastársait, hogy valaki vízbe esett. Visszaemlékezése szerint az utasok a kabinjaik erkélyeiről figyelték az eseményeket, és igyekeztek segíteni a nőt kereső csapatnak.

Amikor visszahozták a mentőcsapatok, ujjongva fogadták őket.

Nem ez volt az egyetlen, Royal Caribbean-hajót érintő incidens az elmúlt napokban: egy 53 éves férfit kellett kimenteni a Voyager of the Seas hajóról, Louisiana partjaitól mintegy 200 kilométerre, miután a "súlyos vérveszteséget" szenvedett.