Nyitókép: Elektromos autót töltenek Magyarország legnagyobb, egyszerre kilenc elektromos autó fogadására alkalmas töltőállomásán a Nagykanizsához közeli Sormáson 2018. november 28-án. MTI/Varga György

Két nő benzinnel akart megtankolni egy Teslát - döbbenetes videó

Infostart
2023. január 20. 07:15
Egy amerikai benzinkúton videó készült arról, hogy két nő megpróbál benzint tölteni egy villanyautóba.

Bár a villanyautók terjedése csak az utóbbi években kapcsolt magasabb fokozatba, a Tesla az alapításától fogva elektromos modelleket gyárt. Ennek ellenére még 2023-ban is megesik, hogy valaki beáll egy Teslával a benzinkútra, hogy megtankolja - írja a vezess.hu.

A portál szerint azonban az sem zárható ki teljesen, hogy megrendezett jelenetről van szó. A napokban derült ki ugyanis a Tesla egyik korábbi videójáról, hogy kamu. Ezzel együtt mégis csak figyelemre méltó, ha valaki tanksapkát keres egy elektromos autón, méghozzá kitartóan.

Mindenesetre egy, a sorban álló férfi felvétele alapján a két fiatal nő előbb a gépháztető alatt, majd az autó hátsó részén, ahol a töltő csatlakozója található próbált benzint tölteni az autóba.

Idővel a férfi felvilágosította őket arról, hogy a Tesla árammal működik, de úgy tűnik, a közbelépés sem volt eredményes: a két nő ugyanis ezt követően az ablakmosó folyadék helyére kezdte el tankolni az üzemanyagot.