Nyitókép: Mike Kemp/In Pictures via Getty Images

Könnyű munkájáról áradozott, amiért állítólag kirúgták – videó

Infostart
2022. április 9. 07:00
A vezetőség nem volt elragadtatva.

Ollie Tuttnak olyan könnyű munkája volt a Sainsbury áruházláncnál, hogy úgy érezte, azt világgá kell kürtölnie – számolt be a Mirror.

A 19 éves a kelet-sussexi, kézbesítőként dolgozó férfi március 24-én tett közzé egy videót a TikTokon, amiben azt ecsetelgette, hogy a fizetéséért lényegében nem sok mindent kell csinálnia. „Ha könnyű munkát akarsz, akkor menj és dolgozz a Tescónál, a Sainsbury-nél, és csináld ezt a sz**ságot. Valószínűleg ez a legkönnyebb munkám, amit valaha is végeztem, a legjobban fizető állásom, és törődnek velem” – fogalmazott.

A többi között azt is hozzátette, hogy „minden vásárló ku**a kedves”, viszont azt senkinek nem ajánlja, hogy a boltban dolgozzon, mert az „baromság és unalmas”.

@olliedtutt #fyp #sainsburys ♬ original sound - ChubbyKid

Néhány nappal később Ollie Tutt egy újabb videóval jelentkezet, amiben már arról beszélt, hogy a főnöke is látta a felvételt, és nem volt tőle elragadtatva. Néhány nappal később pedig már arról számolt be, hogy – rossz hírnévkeltés és súlyos kötelességszegés miatt – megváltak tőle.

A Sainsbury szóvivője a fentieket úgy kommentálta, hogy az egyes kollégák eseteit nem áll módjukban megvitatni, de Ollie Tutt elbocsátása egy sor tényezőn alapul, és nem egy könnyed döntés eredménye volt.