eur:
394.39
usd:
369.38
bux:
65721.74
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Nyitókép: Pixabay

Földre kényszerítették a madarak az utasszállítót

Kényszerleszállást hajtott végre Moszkva közelében csütörtök hajnalban az Ural Airlines légitársaság egyik utasszállító repülőgépe, miután mindkét hajtóműve madarat "szippantott be".

Az Airbus 321-es egyik hajtóműve kigyulladt. Az incidens miatt 23 sérültet, köztük öt gyereket kórházba kellett szállítani. Az Airbus 321-es egyik hajtóműve kigyulladt. Az orosz hírügynökségek első jelentéseikben még nem tudtak sérültekről. Oroszországi légi közlekedésben az elmúlt években több halálos végű szerencsétlenség történt.

Az U6178-as járat az orosz fővárosból Szimferopolba, a Krím félszigetre tartott, fedélzetén 234 főnyi utassal és személyzettel.

A gép mintegy 15 percnyi repülés után, kikapcsolt hajtóművekkel landolt egy mezőn a Moszkvától északkeletre lévő Zsukovszkij Repülőtér közelében.

Címlapról ajánljuk

Magosz: újabb aszály fenyeget, azonnali megoldás kell

Tartósan vízhiányos időszak kihirdetését kezdeményezte a Belügyminisztériumnál a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara és a Magyar Gazdakörök és Gazdaszövetkezetek Szövetsége. Aszály ugyan még nincs, de az Alföldön március közepe óta kritikus a csapadékhiány – mondta az InfoRádióban Cseh Tibor András Magosz-főtitkár.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×