Trump menye kórházba került, miután fehér por tartalmú levelet kapott

Infostart
2018. február 13. 13:15
Elővigyázatosságból egy manhattani kórházba szállították Vanessa Trumpot, ifjabb Donald Trump feleségét, miután levelet kapott, amiben gyanús anyag volt.

A New York-i tűzoltóság szerint összesen három embert vittek kórházba azután, hogy Donald Trump amerikai elnök menye kibontott egy fehér porral teli borítékot – írja az NBC News.

Egyelőre nincs olyan hír, hogy bárki megsérült volna, illetve hogy a levél valamiféle veszélyes anyagot tartalmazott volna. Az eddigi információk alapján kukoricakeményítő lehetett a borítékban, a levél címzettje pedig Vanessa Trump férje, ifjabb Donald Trump volt. 

Trump elnök ügyvédje, Michael Cohen kifakadt az eset után közleményben: „Milyen zavarodottnak kell lennie egy embernek, hogy azt tegye, amit tett egy ötgyerekes anyával? Ez a veszélyes és vakmerő tett túlmegy a politikai különbségeken.”

„Senki sem érdemli meg, hogy így megijesszék

– írta Twitterre az elnök lánya, Ivanka Trump. Ifjabb Donald Trump pedig undorítónak nevezte a történteket egy Twitter-bejegyzésében, de azt is megírta, hogy mindenki biztonságban van.

A titkosszolgálat jelenleg nyomozást folytat az ügyben, azonban a részletekről további információkat nem árult el a sajtónak.