Megváltozik a Nutella összetétele – felháborodtak a rajongók

InfoRádió
2017. november 9. 18:23
A Nutellát gyártó olasz Ferrero cég megváltoztatja a közkedvelt mogyorókrém receptjének összetételét. A változás azonban nem töltötte el örömmel az édesség kedvelőit.

A Nutella elkötelezett rajongói arról értesültek a napokban, hogy megváltozik a termék összetétele, pontosabban növelik a tejpor és cukor arányát a kakaó és a zsír kárára. A hírt az olasz gyártócég is megerősítette. Látványban is megmutatkozik a változtatás: halványabb színe lesz a krémnek  – írja a Time-ra hivatkozva a hvg.hu. 

A portál által „Nutella B-középnek” hívott rajongók nemtetszésüknek hangot adva ellepték a közösségi médiát.

 „1971 óta eszem a terméküket. Békén hagynák? Nincs szükségük több cukorra és tejporra. Olyan Nutellára vágyunk, amilyen mindig is volt.”