eur:
394.3
usd:
370.37
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma
Így nézett ki a Las Vegas-i merénylő szobája (18+)

Így nézett ki a Las Vegas-i merénylő szobája (18+)

Több kép és egy videofelvétel is kiszivárgott a Las Vegas-i merényletről: mindegyiken a Mandalay Bay hotel 32. emeltén készült nem sokkal az után, hogy a különleges egységek rátaláltak az akkor már halott Stephen Paddockra.

A rendőrség, most azt is vizsgálja, hogy miként kerülhettek nyilvánosságra a helyszínen készült felvételek, amelyeken jól látszik, mekkora fegyverarzenállal vette magát körbe a támadó a szállodai szobában. Illetve látszanak azok a kamerák is, amelyeket az ajtóra, illetve a folyosón álló szervizkocsira helyezett el Paddock, hogy így tartsa szemmel a szobája környezetét.

Az egyik fényképen a merénylő holtteste is látszik, mellette fegyverek, kiürült tárak, illetve egy kalapács, amellyel vélhetően a szoba ablakát törte ki, mielőtt tüzet nyitott a tömegre.

Címlapról ajánljuk
Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Egyetemi bérkövetelések: előrelépés még nincs, államtitkári ígéret már van

Hankó Balázs megígérte, megvizsgálják, hogy az általa ismert fizetési adatok miért nem egyeznek az egyetemi dolgozók bérpapírjain szereplő számokkal. Gregor Anikó, a Felsőoktatási Dolgozók Szakszervezete ELTE Társadalomtudományi Karának szakszervezeti titkára az InfoRádióban elmondta: hasznos volt az újabb egyeztetés, két hét múlva pedig újra tárgyalni fognak.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×