eur:
393.44
usd:
367.84
bux:
0
2024. április 24. szerda György

Meglőttek és őrizetbe vettek egy férfit a francia autópályán

Meglőttek és őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit az autópályán Franciaország északi részén - - jelentette szerda délután a BFM TV francia hírtelevízió.

Egyelőre nem világos, hogy ez összefügg-e a katonák ellen reggel Párizs közelében elkövetett támadással.

Párizsban ugyanakkor "egybehangzó", de nem hivatalos források azt közölték, hogy megtalálták azt a gépkocsit, amellyel feltehetőleg a reggeli gázolást elkövették, és egy személyt elő is állítottak.

Az autót a fővárosból északra, Calais felé vezető autópályán állították meg. A vezetőjére több lövést leadtak a rendőrök, és megsebesítették, mert el akart szökni.

Címlapról ajánljuk
Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Már a választók egyharmada sem szavazna a német koalícióra

Eddig sem szárnyalt a német koalíció az elmúlt egy évben végzett felmérések szerint, de most tovább csökkent a kormánypártok támogatottsága. A romló gazdasági helyzet és az ezzel kapcsolatos heves koalíciós viták szinte napról napra ássák alá a kormány népszerűségét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
Felszúrt a forint

Felszúrt a forint

A dollár gyengülésének következtében kedden érdemben erősödni tudott a forint a vezető devizákkal szemben, ezt követően szerda reggel az euróval és a dollárral szemben sem láthatunk nagyobb mozgásokat. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×