Leszakadt egy emeletes autópálya Atlantában, nincs nyoma terrornak - videó

InfoRádió
2017. március 31. 12:54
Leszakadt egy ötsávos, emeletes autópálya-szakasz Atlantában. Egyelőre ismeretlen okból hatalmas tűz ütött ki az autópályán, és nem sokkal később összeomlott a lábakon álló építmény. Senki sem sérült meg, és egyelőre a hatóságok szerint nem utalnak terrorcselekményre a nyomok - írja a CNN.

Az Interstate 85-ös, egy fontos atlantai autópálya bénult meg, miután összeomlott egy lábakon álló szakasza. Kasim Reed polgármester szerint az eset nincs összefüggésben a terrorizmussal, legalábbis az FBI helyszínen lévő szakemberei nem találtak ere utaló nyomokat. Egyelőre nem tudják, hogy pontosan mi okozta a katasztrófát, amely szerencsére nem követelt emberi áldozatot. 

Egy oltásból visszafelé tartó tűzoltóegység vette észre, hogy füst csap fel az autópálya alól, és kiderült, az út alatt több mint tízméteres lángok csaptak fel. Azonnal nekifogtak az oltásnak, de a művelet közben vették észre, hogy egyre több betondarab hullott le a felüljáróról. Azonnal hátrébb rendelték a tűzoltókat, és két perccel később le is omlott az autópálya legalább harmincméteres szakasza. A tűz okát egyelőre nem találták meg, és az oltás is jó ideig eltartott, még az atlantai repülőtérről is érkeztek speciális oltógépek a helyszínre.

Az útszakasz egy fontos elővárosi útvonal, amelyet naponta 250 ezer autós használt, de most jó ideig járhatatlan marad. 

Ha máskor is tudni szeretne hasonló hírekről, vagy elmondaná a véleményét, lájkolja az InfoRádió Facebook-oldalát!