eur:
394.65
usd:
369.54
bux:
65342.31
2024. április 23. kedd Béla

Most Ön is beszállhat Putyin mellé

Vlagyimir Putyin csütörtöki magyarországi látogatására is az elnöki különgéppel érkezik. Nem is eggyel, hanem rögtön kettővel, és nem tudni, hogy melyiken utazik az orosz államfő.

Az Airportal.hu látványos videót osztott meg az Il–96–300PU típusú elnöki különgépről, amelyet kifejezetten az orosz elnök és miniszterelnök részére fejlesztettek ki. Megnövelt hatótávuk mellett megerősített védelmi felszereléssel vannak ellátva, illetve olyan kommunikációs rendszerrel, amellyel az orosz elnök a bármikor, világ bármely pontjáról irányíthatja országát, és nem mellesleg nehezen zavarható rádiókapcsolatot tarthat fenn a fegyveres erőkkel is. Vészhelyzet esetén – akárcsak az amerikai Air Force One esetében – az egész kabinet működése biztosítható a repülőről.

A videóban jól látszik, hogy minden luxussal felszerelt a repülő, és az is, hogy Putyin otthonosan mozog benne.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Berobbant a mesterséges intelligencia a vállalatok életébe, mindenki beszáll az AI-versenybe

Az első számú globális megatrend lett a mesterséges intelligencia boom, ami alapjaiban ír át üzleti modelleket, diszruptálhat iparágakat és felborítja az eddigi játékszabályokat. Egy teljes konferencianapon keresztül azzal foglalkozunk az AI in Business c. rendezvényünkön, milyen változásokat hoz az AI az üzlet számára az egyes szektorokban és területeken. Mellébeszélés helyett üzleti stratégiákat, valós megoldásokat és use case-eket mutatnak be a témát ismerő tanácsadók, IT-beszállítók, és azok a vállalati vezetők, akik már aktívan keresik vagy már meg is találták az AI-ban rejlő üzleti lehetőségeket. A Portfolio AI in Business rendezvényéről ebben a cikkünkben számolunk be.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×