eur:
392.54
usd:
366.04
bux:
66702.54
2024. április 25. csütörtök Márk

Halálos fenyegetések miatt fordít hátat Donald Trumpnak egy művész

Jennifer Holliday énekesnő elvállalta, hogy fellép Donald Trump megválasztott amerikai elnök pénteki beiktatási ünnepségén, aztán ezt váratlanul lemondta. Kedden egy televíziós műsorban felfedte a "műsorváltozás" okát: halálos fenyegetéseket kapott.

Az 57 éves, színes bőrű színész-énekesnő korábban négy amerikai elnök - George W. Bush, Bill Clinton, George H. Bush és Ronald Reagan - beiktatási ünnepségén is fellépett. Most az ABC televízió kora délutáni beszélgetős műsorában könnyezve mondta el, hogy durva fenyegetéseket kapott miután tudatta: fellép Donald Trump beiktatási ünnepségének koncertjén. "A bejelentést követő napon mintha az egész világ ellenem fordult volna. Twitter-bejegyzésekben és Instagram-üzenetekben támadtak nekem, leniggereztek és halálos fenyegetéseket is kaptam" - mondta a Tony-díjas énekesnő.

A tévéműsorban értésre adta, hogy azért vállalta el a fellépést - ahogy ezt az egyik közösségi oldalon is már nyilvánosságra hozta -, mert művész, és mert szereti Amerikát.

Korábban több ismert művész visszautasította, hogy fellépjen Donald Trump január 20-i beiktatási ünnepségén. A ceremónia idején számos csoport és mozgalom tüntetésre készül.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Valóra vált Moszkva rémálma, újra megindultak a csúcsfegyverek Ukrajnába - Háborús híreink csütörtökön

Mostanra biztossá vált, hogy az Egyesült Államok a hivatalos fegyverszállítmányok megindulása előtt adott Ukrajnának az ATACMS közepes hatótávolságú ballisztikus rakétákból, az Egyesült Királyság pedig Paveway IV-es "okosbombákat" fog adni Kijevnek. Az orosz csapatok előretörése mindeközben rendületlenül tart, több falut is elfoglaltak egyetlen nap leforgása alatt. Cikkünk folyamatosan frissül az orosz-ukrán háború legfontosabb híreivel.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×