eur:
394.24
usd:
369.95
bux:
65045.06
2024. április 20. szombat Tivadar

Már a finn szépségkirálynő is zaklatással vádolja Trumpot

Ninni Laaksonen 2006-os finn szépségkirálynő is szexuális zaklatással vádolta meg Donald Trumpot, így már tizenkettőre nőtt a republikánus elnökjelöltet vádoló nők száma az amerikai elnökválasztás előtt kevesebb mint két héttel.

A 2006-os Miss Universe versenyen országát Finnország szépeként képviselő Laaksonen az Ilta-Sanomat című finn napilapnak számolt be a milliárdos üzletember kéretlen közeledéséről.

Elmondása szerint Trump megragadta a fenekét, mindössze néhány pillanattal az előtt, hogy fellépett David Letterman éjszakai showműsorában, ahova három másik versenyzővel és a Miss Universe szépségversenyt szervező céget akkor tulajdonló Trumppal együtt hívták meg.

Trumpot korábban már tizenegy hölgy vádolta meg azzal, hogy az elnökjelölt akaratuk ellenére fogdosta vagy megcsókolta őket. A vádlók között vannak ugyancsak korábbi szépségkirálynő-jelöltek, újságírók, és még egy pornószínésznő is. Mind az után álltak a nyilvánosság elé, hogy kiderült, Donald Trump egy 15 évvel ezelőtti felvételen arról beszélt, hogy kedvére fogdoshatja a nőket, akár beleegyezésük nélkül is, pusztán azért, mert híres. Trump emiatt bocsánatot kért, de azt állítja, sosem tett ilyet, és a vele szemben megfogalmazott vádak minden szava hazugság.

Címlapról ajánljuk

Harry hercegi címe bánhatja, hogy állandó amerikai lakos lett

Harry herceg, III. Károly angol király kisebbik fia hivatalosan is felszámolta kapcsolatait Nagy-Britanniával. Így értékelik a szigetországban a lépését, hogy az Egyesült Államokat jelölte meg állandó lakhelyeként. Felmerült, hogy emiatt elveszítheti hercegi címét.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.22. hétfő, 18:00
Dobrowiecki Péter Lengyelország-szakértő, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője
Mitrovits Miklós történész, Lengyelország-szakértő
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×