eur:
394.05
usd:
365.7
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Leállították a forgalmat a Köln-Bonn repülőtéren

Egy ember a biztonsági ellenőrzést megkerülve lépett be az egyik terminál utasoknak fenntartott részére.

Leállították a forgalmat hétfőn a németországi Köln-Bonn nemzetközi repülőtéren, mert egy ember a biztonsági ellenőrzést megkerülve lépett be az egyik terminál utasoknak fenntartott részére - jelentették helyi lapok.

A Kölner Stadt-Anzeiger szerint a szövetségi rendőrség utasítására valamennyi indulásra készülő gépet visszarendelték a terminálhoz. Az utasoknak a fedélzeten kell maradniuk.

A Kölnische Rundschau szerint egy piros nadrágot és rózsaszínű inget viselő férfit keresnek, aki a repülőtér 1-es termináljára lépett be tiltott módon, ellenőrzés nélkül.

A Bild című lap szerint előfordulhat, hogy mindenkinek távoznia kell a biztonsági övezetből, majd mindenkit újra ellenőriznek, a szövetségi rendőrség pedig átvizsgálja a területet robbanószert kereső kutyákkal.

Címlapról ajánljuk

Teljes a patthelyzet a bécsi repülőtéren

Hiába a 36 órás sztrájk, megszakadtak a tárgyalások a szakszervezetek és az Austrian Airlines osztrák légitársaság között. A dolgozók a Lufthansa leányvállalatánál ugyanolyan béreket követelnek, mint az anyacégnél, ahol egyébként a közelmúltban zárult egy sikeres munkabeszüntetés.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×