eur:
393.77
usd:
365.39
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Ankara nem akarja elmérgesíteni viszonyát Moszkvával

Ankara nem akarja, hogy elmérgesedjen a viszonya Moszkvával az orosz vadászgép lelövése miatt - jelentette ki a török államfő szerdán Isztambulban egy üzleti találkozón.

Recep Tayyip Erdogan hangsúlyozta, hogy hazája csupán a saját biztonságát és Szíriában élő "testvéreinek" jogait szem előtt tartva járt el. Megjegyezte: Ankara először azt sem tudta, hogy a lelőtt gép orosz.

Mint mondta, a vadászgépet a török légtérben lőtték le, de az Szíria területén zuhant le, igaz, néhány darabja Törökországban ért földet és megsebesített két török állampolgárt.

Erdogan arról is beszélt, hogy hazája minden óvintézkedést meg akar tenni azért, hogy elejét vegye az újabb szíriai menekültáradatnak.

Címlapról ajánljuk
„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

„Ne bántsuk már tanulással a gyereket” – pszichológus a tavaszi szünetről

Játék a szabadban, sok mozgás, esténként társasjáték, ébredés csörgőóra nélkül, nyugodt reggelik és lazább időbeosztás – ezt javasolja a szülőknek a tavaszi szünet idejére a gyermekpszichológus. Gyarmati Éva szerint a tananyag pótlásának nem ez az ideje, a tankönyvek csak a szünet utolsó délutánján kerüljenek elő.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
EZT OLVASTA MÁR?
×
2024. március 29. 09:45
2024. március 29. 09:00
×
×
×
×