eur:
393.67
usd:
369.07
bux:
65762.96
2024. április 23. kedd Béla

Lavrov nem javasolja az oroszoknak, hogy Törökországba utazzanak

Szergej Lavrov orosz külügyminiszter lemondta szerdára tervezett törökországi látogatását, miután török vadászgépek lelőttek a nap folyamán egy orosz vadászbombázót.

Lavrov a dél-oroszországi Szocsiban újságíróknak kijelentette azt is: nem javasolja az orosz állampolgároknak, hogy Törökországba utazzanak, mivel a terrorveszély ott nem kisebb mint Egyiptomban, ahol egy pokolgépes merénylet során lezuhant egy orosz utasszállító a múlt hónapban.

Címlapról ajánljuk
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.23. kedd, 18:00
Sz. Bíró Zoltán
történész, Oroszország-szakértő
Visszahúzták a forintot a kamatdöntés után

Visszahúzták a forintot a kamatdöntés után

A nemzetközi piacokról a beszerzésimenedzser-index (bmi) jelentések mozgatják a devizapiacokat, míg magyar szempontból a legfontosabb a Magyar Nemzeti Bank délutáni kamatdöntése volt. Hétfőn végül a forint nagyjából a nyitó szint körül fejezte be a napot, míg hétfőn enyhe gyengüléssel indított, aztán benézett a 394-es szint alá, az 50 pontos vágás után viszont semmilyen jelentős elmozdulás nem történt az árfolyamban. Devizapiaci témákkal is foglalkozunk a május 16-i Portfolio Investment Day 2024 konferenciánkon, amelyen a részvétel regisztráció után ingyenes. Regisztráció és jelentkezés itt.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×