eur:
392.6
usd:
366.14
bux:
66741.37
2024. április 25. csütörtök Márk

Felfüggeszti európai koncertturnéját az Eagles of Death Metal

Visszatér az Egyesült Államokba a pénteken megtámadott Bataclan párizsi rendezvényközpontban fellépő Eagles of Death Metal kaliforniai rockegyüttes - közölte a Nous Productions, a koncert producere.

Az együttes felfüggeszti európai koncertturnéját, amelynek utolsó koncertjét december 10-én tartották volna Portugáliában. Szombat este az észak-franciaországi Tourcoing-ban, majd vasárnap Belgiumban, ezt követően Németországban, Svájcban és Hollandiában léptek volna fel.

A producer azt is közölte, hogy egy másik amerikai együttes, a Deftones, amely háromszor lépett volna fel a Bataclanban szombattól hétfőig, és péntek este is jelen volt a rendezvényközpontban, szintén visszautazik az Egyesült Államokba.

Sajtóértesülések szerint az Eagles of Death Metal tagjai épen kerültek ki a mészárlásból. Julian Dorio dobos felesége a The Washington Postnak elmondta, hogy a férje "telefonált, szereti, és jól van". "Mindenkinek sikerül megmenekülnie" - tette hozzá.

A dobos anyja, Mary Lou Dorio a lapnak azt mondta, hogy az együttes tagjainak sikerült megmenekülniük, de a kísérő személyzet több tagjának tartózkodási helyéről még nem tudnak.

Az Eagles of Death Metal Palm Desertből indult garázsrock együttes, amely olyan zenészekkel dolgozott együtt, mint Dave Grohl, a Foo Fighters és a Nirvana együttesek egykori tagja.

A péntek esti párizsi merényletekben legalább 128-an haltak meg, 80-an a Bataclanban a legutóbbi, nem végleges adatok szerint. Péntek este az 1500 főt befogadó rendezvényközpontban telt ház volt.

Címlapról ajánljuk
Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Döntött a kormány: három kérdésben is módosítják az alaptörvényt

Megszűnik az igazságügyi miniszteri ellenjegyzés a kegyelmi ügyekben, viszont kiskorúkat érintő ügyekben nem lehet majd kegyelmet adni – jelentette be a Kormányinfón Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter. Két további kérdésben is módosul az alaptörvény. Május 8-én Budapestre látogat a kínai elnök.

Orbán Viktor: idén lezárhatjuk a nyugati civilizáció egy dicstelen korszakát

Megkezdődött a Millenárison a Konzervatív Politikai Akció Konferenciája (CPAC Hungary), a kétnapos rendezvény megnyitóján a miniszterelnök is beszédet mondott. Úgy látja, a progresszív liberális szellem rosszabbá tette a világot, háborúkat szított, el akarta pusztítani a nemzeteket. Szerinte e szellem hívei ugyanúgy építik ki a hatalmukat, mint annak idején a kommunisták, a folyamatot öt pontba szedte.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.25. csütörtök, 18:00
Bóka János
európai uniós ügyekért felelős miniszter
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×