eur:
392.84
usd:
368.36
bux:
66115.42
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Lezuhant egy ukrán katonai repülőgép, a pilóta életét vesztette

Lezuhant egy katonai repülőgép szerda délelőtt Ukrajna keleti részén, Zaporizzsja közelében, a pilóta életét vesztette - közölte az ukrán védelmi minisztérium.

A tárca tájékoztatása szerint az ukrán légierő Szu-25-ös csatarepülőgépe gyakorlórepülést végzett, és Zaporizzsjától mintegy 40 kilométerre északra zuhant le. A 23 éves pilóta az egyetlen áldozat, a gép becsapódásakor környékbeli civilek sem sérültek meg.

Anatolij Matiosz katonai főügyész Facebook-oldalán közölte, hogy a vizsgálat előzetes eredménye alapján a gép alacsony repülést gyakorolt, és eközben egy magasfeszültségű vezetéknek repült.

Az ukrán fegyveres erők vezérkarának közleménye szerint a repülőgépet vezető főhadnagy élete utolsó pillanatáig úgy manőverezte a légi járművet, hogy az ne lakott területre zuhanjon. A gép végül egy autópálya mellett csapódott be.

Címlapról ajánljuk

Vágujhelyi Ferenc az Arénában: mostantól azonnal fellép a NAV az önrevízióval visszaélők ellen

Az önrevízióval visszaélők csalárd gazdálkodása miatt versenyelőnyre tesznek szert a becsületes gazdálkodókkal szemben, és ezt nem tudjuk megengedni – mondta Vágujhelyi Ferenc, a Nemzeti Adó- és Vámhivatal elnöke. Az InfoRádió Aréna című műsorában beszélt az szja-bevalllásokról, az eÁFA-rendszer előnyeiről, az idén kiemelten ellenőrzött területekről és arról is, hogy az adóhatósági büntetés miért hatékonyabb, mint a büntetőeljárási szankció.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.18. csütörtök, 18:00
Dobrev Klára
árnyék-miniszterelnök, a DK-MSZP-Párbeszéd EP listavezetője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×