eur:
394.29
usd:
369.89
bux:
65674.41
2024. április 18. csütörtök Andrea, Ilma

Több tömegkarambol is történt egy ausztriai autópályán

Több tömeges karambol is történt szinte egyidejűleg Ausztriában az A1-es autópályán Amstetten térségében vasárnap. Összesen mintegy hatvan gépkocsi ütközött egymásnak, a baleseteknek mintegy húsz sérültjük van - közölte az osztrák tűzoltóság és az autópálya-kezelő.

Az erős hófúvás következtében kialakult rossz látási viszonyok között a Bécs irányába tartó kocsisorban mintegy 25, a Linz felé tartók közül mintegy 35 autó ütközött egymásnak délután.

Az első segélyhívás négy óra körül futott be a tűzoltósághoz, egy ráfutásos karambolt jelentettek be. A tűzoltóság ügyeletese még a telefonbeszélgetés alatt hangos csattanást hallott, amint további járművek ütköztek neki a már álló gépkocsiknak. A balesetet látva az ellenkező irányba tartó forgalomban feltehetően többen lelassítottak, hogy jobban lássák, mi történt, és ezzel szintén karambolt idéztek elő.

A balesetekben mintegy húszan megsérültek, de a tűzoltóság közlése szerint senkit nem kellett az autójából kiszabadítani.

Címlapról ajánljuk
Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

Hamarosan újra kinyithat a történelmi budai gyógyfürdő

A török hódoltság idején épült Király gyógyfürdőt a világjárvány idején zártak be, felújítását Őrsi Gergely kezdeményezte. A II. kerület polgármestere az InfoRádióban elmondta: reméli, hogy a többszereplős összefogás eredményeként sikerül olyan konstrukciót kidolgozni és hozzá forrást találni, amely révén a fürdő rekonstrukciója megvalósulhat.
VIDEÓ
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×