eur:
393.76
usd:
364.95
bux:
0
2024. március 29. péntek Auguszta

Az inzultusok után visszatért a Twitterre Robin Williams lánya

Visszatért a Twitterre Robin Williams Oscar-díjas filmsztár lánya, aki apja öngyilkosságát követően hagyta ott a közösségi mikroblogot, mert több bántó üzenetet kapott.

A 25 esztendős Zelda Williams, a színész három gyermekének egyike hétfőn egy köszönetnyilvánítással lépett fel ismét a Twitterre. Üzenetéhez egy idézetet csatolt a forgatókönyvíró-színész Harvey Fiersteintől, aki az internetes zaklatókkal való szembeszállásra biztatott. "Sohase engedd, hogy áldozatot csináljanak belőled. Senkit ne engedj beleszólni az életedbe, magad döntsd el, hogy ki vagy"- fogalmazott Fierstein.

Zelda Williams augusztus 12-én, az apja halálát követő napon jelentette be, hogy nem használja többé a Twittert, miután - sajtóhírek szerint manipulált - képeket küldtek neki apjáról, amelyek holtan ábrázolták a színészt. A színész lánya arra is panaszkodott, hogy elítélő kommenteket kapott az internetes közösség egyes tagjaitól.

Azóta számos netező vette védelmébe Zelda Williamst, és fejezte ki együttérzését apja halála miatt.

A 63 éves korában elhunyt Robin Williams a világ legnépszerűbb színészei közé tartozott, 1997-ben a Good Will Hunting című filmben nyújtott alakításáért kapott Oscar-díjat. Egyik utolsó szerepét a CBS televízióban futó Eszementek című sorozatban kapta, és karácsonykor kerül a mozikba az Éjszaka a múzeumban című sorozatból a Night at the Museum: Secret Tomb című vígjátéka, amelyben ismét Teddy Rooseveltet játssza.

A színész kaliforniai otthonában vetett véget életének, özvegye szerint depresszióval küzdött és Parkinson-kórban szenvedett. Halála világszerte mélyen megrázta a filmvilágot és hatalmas rajongótáborát.

Címlapról ajánljuk
Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

Fábián László: nem elérhetetlen cél a kétszáz fős magyar csapat a párizsi olimpián

A jelenlegi világranglista-helyezések alapján több mint húsz sportágban lehetnek érdekeltek a magyarok a nyári ötkarikás játékokon – mondta az InfoRádióban a Magyar Olimpiai Bizottság főtitkára. Fábián László beszélt a hazai rendezésű kvalifikációs versenyek, köztük az április 25-én kezdődő szegedi evezős Európa-bajnokság jelentőségéről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.02. kedd, 18:00
Káel Csaba
a MÜPA vezérigazgatója, filmügyi kormánybiztos
A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

A béke lehetőségéről beszélt a moszkvai miniszter, csúcsfegyvereket kaphat Kijev – Háborús híreink pénteken

Oroszország kész garantálni a folyamat többi résztvevőjének jogos biztonsági érdekeit az ukrajnai konfliktus békés rendezése esetén, ha maga is ugyanilyen garanciákat kap - jelentette ki Szergej Lavrov orosz külügyminiszter az Izvesztyija című lapban pénteken közölt interjúban. Az Egyesült Államok korábban ellenállt Ukrajna kérésének a nagy hatótávolságú ATACMS rakéták szállítására. Az elmúlt időszak eseményei következtében Washington újraértékelheti álláspontját - számolt be a Defense One. Cikkünk folyamatosan frissül.

EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×