Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Az inzultusok után visszatért a Twitterre Robin Williams lánya

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Visszatért a Twitterre Robin Williams Oscar-díjas filmsztár lánya, aki apja öngyilkosságát követően hagyta ott a közösségi mikroblogot, mert több bántó üzenetet kapott.

A 25 esztendős Zelda Williams, a színész három gyermekének egyike hétfőn egy köszönetnyilvánítással lépett fel ismét a Twitterre. Üzenetéhez egy idézetet csatolt a forgatókönyvíró-színész Harvey Fiersteintől, aki az internetes zaklatókkal való szembeszállásra biztatott. "Sohase engedd, hogy áldozatot csináljanak belőled. Senkit ne engedj beleszólni az életedbe, magad döntsd el, hogy ki vagy"- fogalmazott Fierstein.

Zelda Williams augusztus 12-én, az apja halálát követő napon jelentette be, hogy nem használja többé a Twittert, miután - sajtóhírek szerint manipulált - képeket küldtek neki apjáról, amelyek holtan ábrázolták a színészt. A színész lánya arra is panaszkodott, hogy elítélő kommenteket kapott az internetes közösség egyes tagjaitól.

Azóta számos netező vette védelmébe Zelda Williamst, és fejezte ki együttérzését apja halála miatt.

A 63 éves korában elhunyt Robin Williams a világ legnépszerűbb színészei közé tartozott, 1997-ben a Good Will Hunting című filmben nyújtott alakításáért kapott Oscar-díjat. Egyik utolsó szerepét a CBS televízióban futó Eszementek című sorozatban kapta, és karácsonykor kerül a mozikba az Éjszaka a múzeumban című sorozatból a Night at the Museum: Secret Tomb című vígjátéka, amelyben ismét Teddy Rooseveltet játssza.

A színész kaliforniai otthonában vetett véget életének, özvegye szerint depresszióval küzdött és Parkinson-kórban szenvedett. Halála világszerte mélyen megrázta a filmvilágot és hatalmas rajongótáborát.