Amerika kapitány legyőzte Noét a mozikban

InfoRádió / MTI
2014. április 7. 05:31
Amerika kapitány legyőzte Noét az észak-amerikai mozikban a hétvégén: a szuperhős második kalandjára 96,2 millió dollárért (21,4 milliárd forintért) váltottak jegyet a nézők.

Az Amerika kapitány: A tél katonája című akciófilm főszerepét Chris Evans alakítja. A képregényfilmben ismét egy világot fenyegető összeesküvéssel kell leszámolnia a szuperhősnek. A Joe és Anthony Russo rendező fivérek által forgatott produkciót április 10-től láthatja a magyar közönség.

A múlt hét végén a kasszasikerlista csúcsán debütált Noé című látványos, bibliai témájú film Russell Crow-val a címszerepben ezúttal 17 millió dollárt (3,7 milliárd forintot) keresett Amerikában és Kanadában. Összbevétele az észak-amerikai piacon így jelenleg 72,3 millió dollárra (16 milliárd forintra) rúg.

A sikerlista 3. helyét A beavatott című akciófilm foglalta el 13 millió dollárral (3 milliárd forinttal). A Veronica Roth bestsellere nyomán készült disztópia, amit március 21 óta játszanak Amerikában, ezzel 114 millió dollárra (25,4 milliárd forintra) növelte bevételeit.