eur:
393.2
usd:
367.26
bux:
65939.26
2024. április 23. kedd Béla

Lelőtték az egyik robbantót Bostonban - videó

Üldözés után őrizetbe vett az amerikai rendőrség egy gyanúsítottat a bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylettel kapcsolatban - közölte pénteken a The Boston Globe című lap. A bostoni maratonon elkövetett robbantások két gyanúsítottját a műszaki egyetemnél, a Massachusetts Institute of Technologynál (MIT) történt rendőrgyilkossággal is gyanúsítják egy államügyész szerint.

A bostoni maratonon elkövetett robbantások két gyanúsítottját a műszaki egyetemnél, a Massachusetts Institute of Technologynál (MIT) történt rendőrgyilkossággal is gyanúsítják egy államügyész szerint. Mint mondta, két férfi helyi idő szerint csütörtök éjjel lelőtt egy rendőrt az egyetemnél, majd fegyverrel fenyegetőzve elrabolt egy autót. A sofőrt később sértetlenül elengedték.

A gyanúsítottak az elrabolt gépkocsiból robbanószereket dobáltak az őket Watertownba, Boston egyik külső kerületébe követő rendőrök felé. Tűzharc alakult ki, az egyik gyanúsított súlyosan megsebesült, majd őrizetbe vétele után a kórházban meghalt. Társa még menekülésben van - közölték a hatóságok.

Üldözés után őrizetbe vett az amerikai rendőrség egy gyanúsítottat a bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylettel kapcsolatban, a másikat még nem sikerült elfogni - közölte pénteken a The Boston Globe című lap.

Az egyik szemtanú beszámolója videón.

Címlapról ajánljuk
Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Újabb őrizetbevétel Németországban: egy EP-képviselő asszisztense dolgozhatott Kínának

Kína javára végzett kémtevékenység gyanújával vettek őrizetbe egy embert a karlsruhei szövetségi főügyész utasítására. Az eset különbözik a korábbi háromtól, ezúttal ugyanis egy parlamenti párt európai parlamenti képviselőjének legközelebbi munkatársáról van szó. Kína berlini nagykövetsége visszautasította a vádakat.

A lengyel álláspont egyértelmű: Oroszországnak stratégiai vereséget kell szenvednie Ukrajnában - szakértők az Arénában

A lengyelországi önkormányzati választások után mindkét politikai oldal győztesnek vallhatja magát – derült ki az InfoRádió Aréna című műsorában, amelynek Mitrovits Miklós történész és Dobrowiecki Péter, az MCC Magyar-Német Intézet kutatási vezetője, két Lengyelország-szakértő volt a vendége. A beszélgetésben szó esett Donald Tusk Európa-politikájáról és Jaroslaw Kaczynski utódlásának kérdéséről is.
VIDEÓ
inforadio
ARÉNA
2024.04.24. szerda, 18:00
Isépy Tamás a Századvég makrogazdasági üzletág vezetője
Madár István a Portfolio vezető elemzője
EZT OLVASTA MÁR?
×
×
×
×
×