Inforádió

Meghallgatom Élő adás

Lelőtték az egyik robbantót Bostonban - videó

Inforádió

Meghallgatom Élő adás
  • Legfrissebb hírek
  • Közlekedési hírek
  • Időjárásjelentés
  • Orvosmeteorológia
  • Sporthírek
  • Gazdasági hírek
Üldözés után őrizetbe vett az amerikai rendőrség egy gyanúsítottat a bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylettel kapcsolatban - közölte pénteken a The Boston Globe című lap. A bostoni maratonon elkövetett robbantások két gyanúsítottját a műszaki egyetemnél, a Massachusetts Institute of Technologynál (MIT) történt rendőrgyilkossággal is gyanúsítják egy államügyész szerint.

A bostoni maratonon elkövetett robbantások két gyanúsítottját a műszaki egyetemnél, a Massachusetts Institute of Technologynál (MIT) történt rendőrgyilkossággal is gyanúsítják egy államügyész szerint. Mint mondta, két férfi helyi idő szerint csütörtök éjjel lelőtt egy rendőrt az egyetemnél, majd fegyverrel fenyegetőzve elrabolt egy autót. A sofőrt később sértetlenül elengedték.

A gyanúsítottak az elrabolt gépkocsiból robbanószereket dobáltak az őket Watertownba, Boston egyik külső kerületébe követő rendőrök felé. Tűzharc alakult ki, az egyik gyanúsított súlyosan megsebesült, majd őrizetbe vétele után a kórházban meghalt. Társa még menekülésben van - közölték a hatóságok.

Üldözés után őrizetbe vett az amerikai rendőrség egy gyanúsítottat a bostoni maratonon elkövetett robbantásos merénylettel kapcsolatban, a másikat még nem sikerült elfogni - közölte pénteken a The Boston Globe című lap.

Az egyik szemtanú beszámolója videón.